Kontakta oss

Vi gör våra kunder bättre!

6 + 9 =

Uppgraderingar

ABB 800xA behöver uppgraderas då det kommer nya versioner. Detta är inte helt enkelt att göra och det är lätt att det blir fel. Vi på itAutomation har gedigen kompetens och erfarenhet av hur man genomför ett uppgraderingsprojekt på bästa sätt.

Vi har genomfört flertalet projekt med uppgraderingar från 4.1, 5.0 och 5.1 till nuvarande 6.0.

Vår rekommendation är att istället för att utföra uppgraderingar på egen hand, utan att ha gjort det tidigare, ta hjälp av oss för att få en lyckad uppgradering. Speciellt från äldre versioner är det komplext, då även hela grafiken måste byggas om till den nya PG2-grafiken i 800xA.

Har man dessutom använt specialbibliotek eller använt sig av standarder så som Tetra Plant Master, så krävs specialistkompetens som vi har.

Referens

AAK Karlshamn

Den hittills största uppgradering vi har utfört var till AAK i Karlshamn, där vi uppgraderade deras 800xA från 5.1 till 6.0.

Systemet innehöll förutom redundanta conectivity-, aspect- och domänservrar även IM-server, Batch-server och ECS-server, som uppgraderades på samma gång.

Systemet bestod också av 51 st. controllers och 60 klienter, vilket gjorde att uppgraderingen var minst sagt omfattande.

Hela projektet genomfördes i tät samarbete med AKK, som var väldigt nöjda över hur hela projektet genomförts.

 

För mer information kontakta:
Tomas Eriksson
tomas.eriksson@itautomation.se
+46 40 663 33 13