Kontakta oss

Vi gör våra kunder bättre!

5 + 1 =

Tjänster

IT Automation tillhandahåller en lång rad olika tjänster, vilket gör att vi är en komplett partner och leverantör till dig för dina behov. Du kan känna dig trygg med att anlita oss, vi levererar tjänster med bästa kvalitet, och löser dina problem utifrån ditt behov.


Automation som tjänst

Idag är automationssystemen minst sagt komplexa, vilket ställer stora krav på industrin att ha kompetent personal som förstår sig på och kan felsöka, utveckla applikationer, underhålla och uppgradera systemet mm.

IT Automation kan inom kort erbjuda ”AaaS”, dvs. Automation as a Service. Det innebär att vi ansvarar för att ert automationssystem fungerar, är uppdaterat, har rätt patchar mm.

Vi har kontinuerlig övervakning på systemet och dess hårdvara och gör systemcheckar, allt för att ha så hög tillgänglighet som möjligt. Vi tillhandahåller även automationsingenjörer som hjälper er att göra förändringar i applikationer.

Allt sammantaget så är detta en komplett lösning som gör att ni som kund kan utnyttja er tid och resurser betydligt mer effektivt!

 

För mer information kontakta:
Tomas Eriksson
tomas.eriksson@itautomation.se
+46 40 663 33 13