Kontakta oss

Vi gör våra kunder bättre!

11 + 7 =

Då var det dags att runda av och summera detta året, ett år som har varit väldigt händelserikt och framgångsrikt! Det är minst sagt kul att kunna se att våra mål uppfylls och att vår strategi för att nå dessa mål också bekräftas vara rätt. Under året har vi tagit hem flertalet, för oss stora ordrar och detta i konkurrens med stora etablerade spelare på marknaden. Och vi gör det för att vi inger förtroende och förstår våra kunders behov och löser det med kvalitet.

Några höjdpunkter under året värda att lyfta fram lite extra är t.ex. projektet till AAK i Karlshamn samt projektet till Arla i Stockholm. Dessa projekt var väldigt komplexa och hade korta idrifttagningstider, men vi genomförde dem med beröm godkänt! Det är en euforisk känsla att se våra medarbetare genomföra projekten på ett ytterst proffsigt sätt och där kunderna imponeras av resultatet.

Under året har vi också kunnat anställa fler duktiga medarbetare, som stärker vår organisation. Vi har också kunnat unnat oss lite trevligheter så som en konferensresa till Krakow, vilket var mycket uppskattat.

Om vi summerar våra siffror så kan vi konstatera att vi lyckats öka vår omsättning från 11,6 miljoner till 16,5 miljoner, en imponerande ökning med dryga 40%! Och vi kan också konstatera att vi lyckats mer än fördubbla vår omsättning de senaste 2 åren, med bibehållet positivt resultat.

Nu är det snart nyårsafton och vi spenderar tid med vänner och familj och vi får tid att ladda våra batterier för att sedan kunna ta oss an ett nytt spännande år. Ett år då vi hoppas kunna fortsätta vår expansion och kunna ta nya steg framåt. Förhoppningsvis kommer vi också under första halvåret 2018 kunna öppna nya kontor, då vi tror att en lokal närvaro hos våra kunder är viktigt. Detta gör att vi behöver rekrytera fler duktiga ingenjörer, vilket kommer att bli tufft med tanke på hur marknaden ser ut, men ingenting är omöjligt.

Vi på itAutomation vill ödmjukt skicka ett stort tack till våra fantastiska kunder, som tror på oss!

Ett stort tack skickar vi även till våra partners och leverantörer, för ett ypperligt gott samarbete under det gångna året. Tillsammans lyckas vi!

Från oss alla, till er alla…

Gott Nytt ÅR!