Kontakta oss

Vi gör våra kunder bättre!

2 + 13 =

Migreringar

Den installerade basen av SattLine är omfattande, då det är ett mycket omtyckt system inom bl.a. livsmedels- och Kraft/Värme-industrin.

Dock börjar systemet komma till åren och många står inför valet att migrera till ett nyare system. Vår rekommendation är att migrera till ABB 800xA, då både operatörer och underhållspersonal kommer att känna igen sig i koden, processbilderna och funktionaliteten då mycket är likt SattLine, inte minst den fullt ut objektorienterade strukturen i systemet.

Att utföra en migrering av ett SattLine-system till 800xA är, förhållandevis, betydligt enklare än om man skulle migrera till Siemens eller Rockwell men har trots allt sina utmaningar.

Det finns mycket att tänka på och man måste inse att den migrerade koden ska kunna underhållas även efter en migrering.

Vi på itAutomation arbetar med en semi-automatisk migreringsmetod, vilket gör att koden blir strukturerad och snygg även efter migreringen. Vi har också möjlighet att migrera delar av applikationen, vilket gör att man kan göra migreringen i separata steg, med fördelen att operatörerna kan arbeta vidare utan någon större påverkan.

För mer information kontakta:
Tomas Eriksson
tomas.eriksson@itautomation.se
+46 40 663 33 13