Kontakta oss

Vi gör våra kunder bättre!

7 + 15 =

Lediga tjänster

itAutomation är ett expansivt företag i Malmö som levererar lösningar och tjänster baserat på ABB’s produkter 800xA och SattLine. ABB har enligt oss ett mycket kompetent och heltäckande system varför vi har valt att helt fokusera på detta. Våra kunder finns främst inom Livsmedel-, Läkemedel-, Infrastruktur- och Kraft/Värme-industrin.

Företaget utvecklar även egna mjukvaruprodukter för den tillverkande industrin, där det finns ett stort behov av att kunna hantera stora mängder data, analysera, rapportera, dokumentera och möjliggöra korrekta beslut. Vi kallar detta för Production Discovery.

Våra kunder uppskattar vårt engagemang och vår kompetens, vilket gör att vi ständigt behöver fler ingenjörer som vill vara med på vår resa mot att bli ett av de främsta företagen i vår bransch.

För mer information om tjänsterna nedan ber vi dig kontakta:

Magnus Funder Holmberg
040-663 33 01


IT- & Automationsingenjör
För våra åtagande behöver vi omgående stärka vår organisation med flera drivna it & automationsingenjörer med kompetens på 800xA och/eller SattLine.

Vi erbjuder intressanta tekniska utmaningar inom automation i såväl nationell som internationell miljö. Du kommer till ett innovativt företag med en av marknadens vassaste kompetenser på 800xA och SattLine med en imponerande meritlista. Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla alla faserna i ett projekt inklusive installation hos kund samt konsulting.

Vi ser gärna att du är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning. Du är en driven person med känsla för att sätta kunden i fokus. Det är ett önskemål med kompetens och dokumenterad erfarenhet på ABB 800xA alternativt SattLine, men ett krav med god förståelse för automation och produktion.

Då vi har ett initialt, samt även ett långsiktigt behov, ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående.
Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV till: info@itautomation.se


Junior IT- & Automationsingenjör
För våra åtagande behöver vi omgående stärka vår organisation med flera drivna it & automationsingenjörer med kompetens på 800xA.

Vi erbjuder intressanta tekniska utmaningar inom automation i såväl nationell som internationell miljö. Du kommer till ett innovativt företag med en av marknadens vassaste kompetenser på 800xA och SattLine med en imponerande meritlista. Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla allt från produktutveckling, framtagning av lösningar, driva projekt och installation hos kund samt konsulting.

Vi ser gärna att du är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning. Du är en driven person med känsla för att sätta kunden i fokus. Du har kompetens på ABB 800xA med god förståelse för automation och produktion.

Då vi har ett initialt, samt även ett långsiktigt behov, ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående.
Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV till: info@itautomation.se


Utvecklare
För våra åtagande behöver vi omgående stärka vår organisation med fler drivna utvecklare till vår produktutveckling och söker nu en utvecklare med dokumenterad kompetens på följande delar:

  • C#
  • ASP.NET
  • Visual Studio
  • Java
  • HTML5
  • MVC
  • SQL-Server
  • VM Ware vSphere

Dessutom ser vi gärna att du har erfarenhet av utveckling i något CMS-verktyg, gärna Orchard. Du bör också ha god förståelse för installation och konfiguration av nätverk, virtuella maskiner och MS Server. Erfarenhet av tillverkande industri och automationsbranschen är meriterande.

Vi erbjuder intressanta tekniska utmaningar. Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla allt från produktutveckling, framtagning av lösningar, driva projekt och installation hos kund samt konsulting.

Vi ser gärna att du är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning. Du är en driven person med känsla för att sätta kunden i fokus och förstå kundens behov. Du är väldigt duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska, och har mycket lätt för att arbeta i grupp. Du har också en god teamkänsla och naturlig inställning till att ”laget går före jaget”.

Då vi har ett initialt, samt även ett långsiktigt behov, ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående.
Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV till: info@itautomation.se

 

Kontakt

IT Automation AB
Besöksadress:
Boplatsgatan 6
SE-213 76 Malmö

+46 (0)40-663 33 00
info@itautomation.se