Kontakta oss

Vi gör våra kunder bättre!

5 + 4 =

itAutomation är ett expansivt företag i Malmö som levererar lösningar och tjänster baserat på ABB’s produkter 800xA och SattLine. ABB har enligt oss ett mycket kompetent och heltäckande system varför vi har valt att helt fokusera på detta. Våra kunder finns främst inom Livsmedel-, Läkemedel-, Infrastruktur- och Kraft/Värme-industrin.

Företaget utvecklar även egna mjukvaruprodukter för den tillverkande industrin, där det finns ett stort behov av att kunna hantera stora mängder data, analysera, rapportera, dokumentera och möjliggöra korrekta beslut. Vi kallar detta för Production Discovery.

Våra kunder uppskattar vårt engagemang och vår kompetens, vilket gör att vi ständigt behöver fler ingenjörer som vill vara med på vår resa mot att bli ett av de främsta företagen i vår bransch.

För våra åtagande behöver vi omgående stärka vår organisation med flera drivna automationsingenjörer med erfarenhet av läkemedelsbranschen.

Vi erbjuder intressanta tekniska utmaningar inom automation i såväl nationell som internationell miljö. Du kommer till ett innovativt företag med en av marknadens vassaste kompetenser på 800xA och SattLine med en imponerande meritlista. Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla alla faserna i ett projekt inklusive installation hos kund samt konsulting.

Vi ser gärna att du är civilingenjör eller har motsvarande högskoleutbildning. Du är en driven person med känsla för att sätta kunden i fokus. Det är ett krav med kompetens och dokumenterad erfarenhet av läkemedelsbranschen samt kompetens på ABB SattLine.

Då vi har ett initialt, samt även ett långsiktigt behov, ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående.
Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV till:

info@itautomation.se

För mer information kontakta:
Magnus Funder Holmberg
0703-894800

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag mm, då vi valt att sköta rekryteringen själv.